Antena 3 Life Căderea părului, un semnal de alarmă care prevesteşte ceva rău. Ce se întâmplă în organismul tău

Căderea părului, un semnal de alarmă care prevesteşte ceva rău. Ce se întâmplă în organismul tău

de O.P.    |    16 Feb 2015   •   13:12
Căderea părului, un semnal de alarmă care prevesteşte ceva rău. Ce se întâmplă în organismul tău
Caderea parului la femei este din ce in ce mai intalnita si mai mult decat atat incepe sa apara de la varste din ce in ce mai fragede. Acest lucru se intampla pe deoparte din cauza conditiilor in care traim si pe de alta parte din cauza unor boli care o cauzeaza.

Asadar, cadrerea parului la femei poate fi din pacate rezultatul felului in care anumite boli afecteaza organismul.

CADEREA PARULUI LA FEMEI. BOLI CARE O O CAUZEAZA – STRESUL O perioada foarte stresanta in viata unei femei poate cauza caderea parului, sustin specialistii. Pierderea parului din cauza stresului se numeste telogen effluvium si are loc pe o perioada definita de timp, respectiv cat timp dureaza perioada stresanta.

CADEREA PARULUI LA FEMEI. BOLI CARE O O CAUZEAZA – ANEMIA Specialistii sustin ca una din 10 femei cu varsta cuprinsa intre 20 si 49 de ani sufera de anemie din cauza lipsei de fier din organism. Lipsa de fier din organism duce automat la caderea parului. Medicii recomanda femeilor care se confrunta cu aceasta problema sa consume suplimente pe baza de fier si totodata sa isi faca analizele pentru a descoperi care sunt deificientele de tip nutritional.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
x close