Antena 3 CNN Life Medic celebru: ”Nu beți niciodată cafeaua imediat ce vă treziți!”

Medic celebru: ”Nu beți niciodată cafeaua imediat ce vă treziți!”

Dacă sunteți una dintre persoanele care abia se ”târăsc” dimineața din pat iar primul lucru pe care îl fac este să meargă să își pregătească o cafea, trebuie să știți că lucrul acesta nu este cel mai corect.

Medic celebru: ”Nu beți niciodată cafeaua imediat ce vă treziți!”
Sursa foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    20 Sep 2021   •   13:52

 Dr Karan Raj, celebru pentru sfaturile medicale pe care le dă pe TikTok, susține că organismul trebuie lăsat să se trezească și să își intre în ritm, natural. Acesta subliniază că atât de mult iubita băutură cofeinizată nu ar trebui băută niciodată dimineața. 

”Nu beți cafeaua imediat ce vă treziți!”, a declarat medicul la BBC Morning Live, într-un clip care a fost distribuit, mai târziu și pe contul personal. ”Organismul dumneavoastră se trezește, în mod normal, cu cortizol. Iar dimineața este produsă cea mai mare cantitate de cortizol!”, a mai spus el. 

Medicul sugerează că ar trebui să păstrăm cafeaua pentru mai târziu, atunci când nivelul de colesterol scade, odată cu nivelul de energie. 

"Păstrați cafeaua până în a doua parte a zilei, când nivelul cortizolului și nivelul de energie scad, astfel încât să beneficiați de cofeină atunci când aveți cea mai mare nevoie", a spus el.

Cu toate acestea, mulți dintre următorii medicului au comentat, spunând că nu își pot închipui cum ar putea funcționa și cum și-ar putea începe ziua fără cafea, scrie mirror.co.uk

×
Subiecte în articol: Karan Raj
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close