Antena 3 CNN Life Ce spune linia căsătoriei despre tine. Maestrul Voropchievici ne spune cum ne dăm seama că avem o căsnicie pentru toată viața

Ce spune linia căsătoriei despre tine. Maestrul Voropchievici ne spune cum ne dăm seama că avem o căsnicie pentru toată viața

Palma vorbește multe despre noi și când vine vorba de sănătate, dar și când ne gândim la viața noastră amoroasă. Maestrul Voropchievici ne ajută să ne citim liniile palmei pentru a ne da seama dacă avem sau nu parte de o căsnicie din dragoste, pentru toată viața.

Ce spune linia căsătoriei despre tine. Maestrul Voropchievici ne spune cum ne dăm seama că avem o căsnicie pentru toată viața
de Gabriel Dano    |    10 Aug 2020   •   12:45

”Linia căsătoriei o identificăm așa. Lângă linia inimii, trebuie să mai apară o linie, la cei care au o singură căsnicie în viață. Trebuie să vedem cât adâncă, câtde lungă este, cât de pregnantă, sau dacă are ramuri ascendente sau descendente. Atunci înseamnă că cel care s-a căsătorit, la anumite perioade dragostea reînaște în el, este veșnic îndrăgostit.

Cum cât este mai puțin vizibilă linia atunci căsătoria este doar așa ca să fim căsătoriți. Nu este o căsătorie spectaculoasă, merge în virtutea inerției, nu oferă prea multe satisfacții, niciunul nu vrea să iasă din tipare.

Dacă ramurile din linie sunt echilibrate atunci vorbim de căsătorii de lungă durată, conform jurământului din biserică, până când moartea ne va despărți” a explicat maestrul la ”Adevăruri ascunse”. 

Există suflete-pereche? Cum știm că l-am întâlnit

Există suflete-pereche? Cum trebuie să ne alegem partenerul? Există reguli sau trebuie doar să ne urmăm inima? Și, mai important, cum știm că am găsit alesul/aleasa? Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au răspuns la aceste întrebări la ”Adevăruri ascunse”.

”Dacă tu ești prea bleg, trebuie să vină contrastul tău. Dacă se iau doi mototoli din ăștia, cheamă părinții să le facă și patul. Contrastele dintotdeauna se atrag” a spus Mihai Voropchievici. Detali AICI. 

×
Subiecte în articol: casatorie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close