Antena 3 CNN Life Cea mai puternică rugăciune pentru căsătorie. Așa îți poți găsi mai repede sufletul pereche

Cea mai puternică rugăciune pentru căsătorie. Așa îți poți găsi mai repede sufletul pereche

Cea mai puternică rugăciune pentru căsătorie. Așa îți poți găsi mai repede sufletul pereche
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Feb 2018   •   21:13

Rugăciune pentru căsătorie. Cununia este o taină sfântă, un dar pe care îl primesc doar cei aleși. Cea mai puternică rugăciune pentru căsătorie grabnică și fericită te va ajuta să-ți găsești mai ușor sufletul-pereche și să-ți întemeiezi familia mult-dorită.

Pentru că, nu-i așa, unii sunt mai norocoși și nu întâmpină prea multe probleme în găsirea sufletului-pereche și în oficializarea relației. Cei mai puțin norocoși, însă, se confruntă cu o grămadă de probleme de-a lungul vieții și pot ajunge la o vârstă înaintată fără să fi reușit să-și întemeieze o familie.

Însă vârsta chiar nu contează atunci când nu ești împlinit sufletește. Poți să-ți dorești cu ardoare o familie la 20 de ani, dar și la 40 sau 50. Când speranțele ți se năruie, îndreaptă-te către Dumnezeu. Conform doxologia.ro, aceasta este cea mai puternică rugăciune pentru căsătorie grabnică și fericită.

 Rostește ori de câte ori ai puțin răgaz, indiferent că te afli în biserică sau acasă, această rugăciune pentru căsătorie grabnică. Trebuie doar să ai credinţă puternică. Şi nu te îndoi niciun moment că Dumnezeu îşi va îndrepta şi către tine privirea Sa şi te va ajuta să-ţi întemeiezi familia mult-dorită.

×
Subiecte în articol: rugaciune
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close