Antena 3 CNN Life O companie din Coreea de Sud a reuşit să cloneze un câine. De două ori

O companie din Coreea de Sud a reuşit să cloneze un câine. De două ori

O companie din Coreea de Sud a reuşit să cloneze un câine. De două ori
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Ian 2016   •   22:20

Pierderea unui căţel, care devine în timp membru al familiei, este dureroasă pentru oricine. Dar cum ar fi dacă l-ai putea aduce înapoi după moarte (eventual fără practici oculte)? 

 
Laura Jacques şi Richard Remde au rămas fără prietenul lor, Dylan, un boxer în vârstă de opt ani, după ce acesta a făcut infarct, fiind diagnosticat cu o tumoră cerebrală inoperabilă. 
 
Îndureraţi de pierderea suferită, Jacques a propus ca Dylan să fie clonat, după ce a văzut un documentar pe acest subiect. Împreună, cei doi au găsit o companie sud-coreeană, care, pentru "modica" sumă de 100.000 de dolari, oferă acest serviciu încă foarte controversat. 
 
De altfel, compania pare să fie un adevărat lider pe nişa sa (dacă există aşa ceva) şi se laudă cu peste 700 de câini clonaţi pentru diverşi clienţi. 
 
Şi povestea capătă o turnură interesantă. Iniţial, folosind primele mostre ADN, compania nu a reuşit să producă clona promisă. Abia la o doua încercare, mult mai complicată decât prima, compania a reuşit să producă nu doar o clonă, ci două.
 
Astfel, cei doi au primit doi "Dylan", care par să fie sănătoşi şi pregătiţi de viaţă, conform Huffington Post.
 

×
Subiecte în articol: companie coreea de sud clonare caine boxer ADN
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close