Antena 3 CNN Life Cum îi pedepsesc mafioții italieni pe trădători

Cum îi pedepsesc mafioții italieni pe trădători

Cum îi pedepsesc mafioții italieni pe trădători
Sursa foto: foto: Pixabay.com
30 Ian 2019   •   18:09

Viața în mafie se termină de cele mai multe ori pentru componenți în unul dintre cele două moduri: moartea sau închisoarea. Rareori mafioții mor de bătrânețe. Totuși, în cadrul mafiei, crima este la ea acasă și astfel sunt pedepsiți trădătorii. De multe ori, capii mafiei consideră că moartea nu este suficientă și vor să dea un exemplu, de aceea trădătorii sunt uciși într-un mod brutal. Care sunt cele mai violente crime ale mafiei italiene?

De-a lungul vremii, cei care vorbeau sau care aveau de gand sa vorbeasca erau asasinati, iar in gura le era introdus un obiect: fie o piatra, fie un pește.

Celebru este cazul unui fost mafiot pe nume Giuseppe Lupino. În anul 1957, acesta povestea poliției italiene ritualul de intrare în organizația criminală: „M-au legat la ochi, dandu-mi un obiect arzand, trebuia să îl trec dintr-o mana in alta pentru a nu ma frige. Mi-au spus ca este un ritual sacru, iar apoi mi-au facut o impunsatura in degetul aratator pentru a sangera. În final, m-au pus sa jur: Jur să nu tradez Familia și să respect toate ordinele ce îmi vor fi date. Cine tradează va muri!”. Câteva zile mai târziu, Giuseppe Lupino era găsit împușcat.

Continuarea, pe Shtiu.ro.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close