Antena 3 CNN Life Cum sa grabesti metabolismul si ce sa mananci pentru a slabi sanatos

Cum sa grabesti metabolismul si ce sa mananci pentru a slabi sanatos

Cum sa grabesti metabolismul si ce sa mananci pentru a slabi sanatos
de O.P.    |    26 Ian 2015   •   13:10
Metabolismul, adica felul in care functioneaza intregul organism cu privire la digestie si transformarea in energie a caloriilor asimilate, dicteaza cresterea sau scaderea in greutate. Asadar, este indicat ca metabolismul sa functioneze in anumite limie, sa nu fie prea incet, pentru a slabi sanatos. Mai precis pot fi developate o sreie de tehnici ca sa grabesti metabolismul pentru a slabi sanatos, in functie de dieta.

CUM SA GRABESTI METABOLISMUL Pentru a grabi metabolismul este necesar sa existe un echilibru intre alimentele consumate si efortul depus de catre organism. Astfel, pentru a slabi sanatos si a grabi metabolismul, este necesara o dieta sau un pan nutritionala bogat in proteine, vitamine si presarat cu carbohidrati buni si lipsit aproape in totalitate de grasimi si zaharuri nocive.

Totodata, pentru a grabi metabolismul, o dieta de acest gen nu este indeajuns. Astfel, daca ai un metabolism incet, este necesar sa iti inveti corpul sa “arda” calorii. Acest lucru se poate face doar prin sport, prin miscare. Nu exista diete minune care in timp sa isi mentina rezultatele si care sa nu aiba efecte novive asupra organismului.



Continuarea pe Lyla.ro

 

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close