Antena 3 CNN Life Efectele nedorite ale machiajului. Cum poţi exagera atunci când vrei să fii mai frumoasă

Efectele nedorite ale machiajului. Cum poţi exagera atunci când vrei să fii mai frumoasă

Efectele nedorite ale machiajului. Cum poţi exagera atunci când vrei să fii mai frumoasă
de O.P.    |    16 Feb 2015   •   13:03
Multe femei nu realizeaza ca fac mute greseli de machiaj care sperie barbatii! Aceste greseli de machiaj, dupa cum anunta make-up artistii, tin mai mult de simtul estetic al fiecarei femei, insa patru dintre erorile care sunt facute in timpul machiajului ii tin departe pe barbati.

GRESELI DE MACHIAJ CARE SPERIE BARBATII – FONDUL DE TEN ALES GRESIT Fondul de ten care este foarte diferit ca nuanta de culoarea pielii scoate in evidenta trasaturi mult prea puternice, ceea ce va duce la un aspect exagerat. Totodata, barbatii urasc sa vada o femeie care are chipul “chituit” cu fond de ten, avand in vedere ca acest lucru este tradus de ei prin “e prea ridata ca sa isi tina fata naturala”. Asadar, alege un fond de ten cu culoarea pielii tale si aplica-l intr-un strat subtire.

GRESELI DE MACHIAJ CARE SPERIE BARBATII – FARDUL DIN OBRAJI Daca aplici prea mult fard de culoare rosie in special in obraji, vei da impresia ca te pregatesti de un bal mascat. Adica vei da impresia ca vrei neaparat sa ascunzi unele imperfectiuni ale fetei si ca te straduiesti prea mult sa faci acest lucru. Barbatii nu prea suporta “femeile – clovn” care apeleaza la un astfel de machiaj.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: machiaj
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close