Antena 3 CNN Life O femeie din SUA spune că s-a căsătorit cu fantoma lui Michael Jackson: "Îi place personalitatea mea copilăroasă"

O femeie din SUA spune că s-a căsătorit cu fantoma lui Michael Jackson: "Îi place personalitatea mea copilăroasă"

O americancă a șocat internauții după ce a afirmat că este căsătorită cu fantoma lui Michael Jackson. În plus, femeia susține că, la rândul său, ea este reîncarnarea lui Marilyn Monroe.

O femeie din SUA spune că s-a căsătorit cu fantoma lui Michael Jackson: "Îi place personalitatea mea copilăroasă"
de Gabriel Dano    |    18 Aug 2021   •   17:13

 „Îi place personalitatea mea copilăroasă, precum şi mâinile şi picioarele mele mici” a spus femeia, prin intermediul unui clip postat pe internet.

Kathleen Roberts, care este medium, a povestit că Michael Jackson, care a murit în 2009, a cerut-o în căsătorie într-una dintre sesiunile sale de clarviziune. Megastarul pop ar fi  folosit un „inel de logodnă roz”, iar mai târziu „i-a cerut lui Martin Luther King Jr. să ne oficializeze nunta”, scrie Observatornews.ro.

Kathleen a mai susținut, într-un alt clip pe Tik Tok, că Michael Jackson o priveşte în timp ce cântă şi dansează. Ulterior, conturile sale de socializare (TikTok şi Instagram) au fost şterse.

„Michael rămâne în interiorul meu tot timpul, așa că vine cu mine la baie şi numeşte aceste momente speciale o legătură între noi”, a a mai spus ea

Femeia afirmă că Michael Jackson îi posedă corpul, dar nu într-un mod împovărător.

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close