Antena 3 CNN Life Medicii au fost nevoiți să-i amputeze mâinile unei fetițe de doar 3 ani. E sfâșietor ce a întrebat fetița imediat după ce s-a trezit din operație

Medicii au fost nevoiți să-i amputeze mâinile unei fetițe de doar 3 ani. E sfâșietor ce a întrebat fetița imediat după ce s-a trezit din operație

O fetiță de doar trei anișori a fost nevoită să treacă printr-un întreg calvar după ce s-a îmbolnăvit peste noapte de meningită. Totul s-a petrecut în decurs de câteva ore, iar când părinții și-au dat seama ce se întâmplă au fugit într-un suflet cu fetița la spital.

Medicii au fost nevoiți să-i amputeze mâinile unei fetițe de doar 3 ani. E sfâșietor ce a întrebat fetița imediat după ce s-a trezit din operație
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    05 Feb 2021   •   19:51

Timp de cinci luni medicii americani s-au luptat din răsputeri să-i salveze viața. În acest timp, micuța a trebuit să îndure nu mai puțin de 30 de intervenții chirurgicale, iar într-un final a rămas fără brațe. Medicii au luat această decizie extremă să i le amputeze deoarece Jenna contractase tulpina B a bolii fatale.

Mai întâi fetița a rămas fără brațul drept de la cot în sus. Din nefericire, Jenna a rămas și fără o mare parte din brațul stâng. După ce s-a trezit din operație, micuța de doar 3 ani a început să-i pună mamei sale aceeași întrebare care pur și simplu a răvășit-o pe femeie: „De ce nu am o mână? De ce nu am degete?”.

Femeia a povestit presei din SUA coșmarul pe care a trebuit să-l înfrunte alături de familia sa și a explicat care au fost cuvintele pe care le-a găsit ca să-i ofere măcar cel mai mic confort fetiței ei până când aceasta va crește și va fi capabilă să înțeleagă prin ce a trecut și de ce a fost nevoie de o asemenea soluție.

„Am putut să îi spun doar că a fost foarte, foarte bolnavă. Așa că dacă prietenii ei o întreabă, ea să le spună că a fost foarte, foarte bolnavă și a trebuit să ajungă la spital”.

Mama Jennei a mai spus și cum a început totul. Mai întâi fetița a avut febră, vărsături și diaree. Când a mers la spital, medicii au spus că are gripă. I-au prescris pastilele care se dau de obicei pentru gripă și au trimis-o să se trateze acasă.

În următoarea zi însă copila a făcut o erupție violentă pe burtă și pe spate. Părinții au mers iar la spital, convinși de aceasta dată de faptul că starea fetiței nu se datora unei gripe, așa cum spuseră doctorii inițial.

De această dată diagnosticul a căzut ca un fulger: meningită. Și, mai grav decât atât, Jenna contractase tulpina B, ceea ce făcea ca totul să fie infinit mai dificil. Lucru care s-a și întâmplat.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close