Antena 3 CNN Life Fructul cu cele mai puține calorii! Se consumă ca desert în orice dietă și e la îndemână oricui. Secretul dezvăluit de Mihaela Bilic

Fructul cu cele mai puține calorii! Se consumă ca desert în orice dietă și e la îndemână oricui. Secretul dezvăluit de Mihaela Bilic

Vara, toată lumea dorește să aibă un corp cât mai bine sculptat, însă e greu să renunțăm la vechiurile obiceiuri de a mâncă ceva dulce câtuși de puțint. Însă, Mihaela Bilic vine cu o soluție delicioasă pentru noi.

Fructul cu cele mai puține calorii! Se consumă ca desert în orice dietă și e la îndemână oricui. Secretul dezvăluit de Mihaela Bilic
Sursa foto: Facebook/Mihaela Bilic
de Maria Sabu    |    21 Iul 2020   •   16:33

Exsistă niște fructe delicioase, des întâlnite la noi, care reprezintă desertul perfect pentru vară. Vorbim de caise, care au puține calorii și au numai beneficii pentru organismul nostru.

”Parfumate, catifelate si usor de digerat, caisele sunt desertul perfect pentru mesele de vara. Culoarea lor portocalie se datoreaza continutului de betacaroten (provitamina A), un pigment cu actiune antioxidanta extrem de benefica. Betacarotenul protejeaza pielea de soare si imbatranire si asigura o bronzare mai rapida. Doar 3 caise acopera necesarul zilnic de carotenoizi:)

Caisele sunt singurul aliment ne-uleios care contine vitamina E, vitamina antioxidanta care alaturi de vitamina A creste imunitatea organismului. Prin continutul crescut de potasiu, fier si calciu caisele inlatura insomnia si astenia, imbunatatesc functionarea neuro-musculara si rezistenta la boli.”, spune Mihaela Bilic.

Sunt prietenele siluetei și au puține calorii

”Au calorii putine si indice glicemic mic deci sunt si prietenele siluetei. Tot in caise gasim multe fibre (in special pectine) bine tolerate in intestin si cu efect de accelerare al digestiei lente si dificile. In plus fibrele ajuta la scaderea nivelului de LDL-colesterol (cel rau).
Din punct de vedere nutritiv sunt doar lucruri bune de spus despre caise asa ca n-ar fi rau daca le-am face si un festival, asa cum au austriecii,” a scrie dr. Bilic pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: mihaela bilic caise
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close