Antena 3 CNN Life Frumusețe precum a vedetelor care apar pe coperțile revistelor chiar la tine acasă

Frumusețe precum a vedetelor care apar pe coperțile revistelor chiar la tine acasă

Cu siguranță că fiecare femeie își dorește să arate impecabil, precum vedetele care apar pe coperțile revistelor. Încă de la început trebuie să știi că ședințele foto pentru apariția într-o revistă implică prezența unor specialiști în materie de frumusețe.

Frumusețe precum a vedetelor care apar pe coperțile revistelor chiar la tine acasă
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iul 2020   •   09:22

Sunt folosite ustensile de top, începând cu cea mai bună perie rotativă și până la produse de înfrumusețare de la branduri renumite. Numai că, dacă vrei să arăți precum aceste dive, nu este nevoie să apelezi de serviciile unor experți în machiaj. O poți face la tine acasă, dacă urmezi cu atenție sfaturile următoare!

Frumusețea trebuie evidențiată în mod natural!

Micile trucuri de înfrumusețare se bazează pe folosirea unor produse naturale, nu doar pe utilizarea unor soluții de machiaj de la companii celebre. De exemplu, cu un cub de gheață poți ajuta porii pielii să se închidă mai bine după ce ți-ai curățat fața. O coajă de banană poate face minuni pentru piele atunci când este folosită (trebuie utilizată partea interioară, care conține o serie de enzime ce exfoliază și hidratează pielea).

Pentru corp îți poți prepară un scrub dintr-un amestec de zaț de cafea și ulei de măsline care are efecte extraordinare asupra pielii. După cum poți observa, pentru a fi frumoasă, nu este nevoie decât de foarte puțin!

Păr frumos cu o investiție minimă!

Una dintre podoabele naturale cele mai de preț ale unei femei – părul – poate fi întreținut fără mari eforturi financiare. Îl poți spăla la început cu apă caldă, iar mai apoi cu apă mai  rece pentru a-I oferi strălucire (și pentru închiderea porilor scalpului). Strălucirea mai poate fi obținută și cu ajutorul oțetului de mere, pe care îl vei utiliza după ce te-ai clătit de șampon.

Există o serie de trucuri naturale și pentru a-ți schimba nuanța părului fără a merge la salon. O poți face foarte ușor cu ajutorul ceaiurilor de rozmarin, mușețel și ceai negru. Ajută nu doar la nuanțarea naturală a părului, ci și la întreținerea acestuia și la obținerea unei străluciri de durată.

Mici trucuri care îți pot aduce un plus de frumusețe!

Atunci când folosești parfum, aplică-l pe încheietura mâinilor, apoi apasă-le una de cealaltă. Nu le freca pentru că pielea se poate irita foarte ușor. Dacă îți dorești ca buzele tale să arate impecabil, ca ale unei vedete ce tocmai a pozat pentru coperta unei reviste, folosește un liner pentru buze.

Vei obține un contur perfect pentru buze, astfel încât rujul să se întindă așa cum trebuie pe suprafața acestora. În cazul în care ai optat pentru epilare acasă, atunci folosește un dispozitiv cu lumina intens pulsată. Este avantajos pentru că îți permite să eviți iritarea pielii, zgârieturile și oferă o epilare pe termen îndelungat.

Frumusețea vedetelor echivalează cu ședințe lungi la salon, prezența unor specialiști la sesiunile lor foto și cu multe investiții. Tu te poți bucura de frumusețe în mod natural, punând în aplicare aceste sfaturi și recomandări. Cu un minim de investiție vei avea parte de frumusețe de durată, chiar dacă nu o să apari pe coperta vreunei reviste. Sau, cine știe?

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close