Antena 3 CNN Life Gemenele care împart același bărbat de ani buni. Spun că vor amândouă copii cu el

Gemenele care împart același bărbat de ani buni. Spun că vor amândouă copii cu el

Gemenele Anna și Lucy sunt cu totul deosebite de alte perechi de gemeni. Cele două tinere se consideră aceeași persoană și fac absolut totul împreună, inclusiv lucruri care țin de intimitate. De ani buni, ele împart același bărbat și, mai mult decât atât, intenționeză să aibă amdouă copii cu acesta.

Gemenele care împart același bărbat de ani buni. Spun că vor amândouă copii cu el
de Gabriel Dano    |    09 Iun 2021   •   21:49

Tinerele trăiesc în Australia, au 35 de ani și fac totul împreună și își doresc să ajungă la o simetrie perfectă în tot ceea ce fac și spun. Acestea spune că au simțit întotdeauna că sunt foarte apropiate, dar relația lor a devenit și mai strânsă în momentul în care tatăl lor a murit de cancer.

"Avem această obsesie: să ne trăim viața într-un mod cât mai identic", au declarat gemenele, potrivit A1. Pe contul lor de Facebook, în fotografiile postate, gemenele par același om privit în oglindă. Uneori, la descrierea pozelor, ele glumesc și spun că „cei care le privesc văd dublu".

Dacă una dintre ele dă cu aspiratorul timp de cinci minute, cealaltă trebuie să facă imediat același lucru, tot timp de cinci minute. În plus, fetele își imită absolut fiecare gest și iubesc același bărbat de 10 ani.

"Pentru noi, faptul că împărțim același iubit nu înseamnă altceva decât că petrecem tot timpul împreună", au mai spus gemenele.

Din păcate, ele nu se pot căsători amândouă cu Ben, pentru că acest lucru este interzis de legile din Australia. Afirmă însă că vor amândouă copii cu el.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close