Antena 3 CNN Life Ghidul unui american despre seducția femeilor românce. E incredibil ce spune

Ghidul unui american despre seducția femeilor românce. E incredibil ce spune

Ghidul unui american despre seducția femeilor românce. E incredibil ce spune
Sursa foto: foto: Pixabay.com
01 Apr 2019   •   17:21

Stii ce e "gâtul de Lipscani"? Ne spune un american: e vorba de durerea aceea musculara care apare dupa ce întorci de prea multe ori capul dupa tinerele românce din Centrul Vechi.

Un american stabilit în Europa de Est a compus, special pentru blogul sau, un "ghid complet al femeilor din România" si, daca aveti impresia ca frumusetea femeilor din România a fost destul de laudata de toti cei care ne-au vizitat tara, cuvintele de pe blogul lui Mark Biernat va vor confirma, înca o data, încrederea în calitatile acestora, scrie BZI.

Acesta spune ca "femeia obisnuita pe care o poti vedea pe strazile din Bucuresti are mai multa frumusete naturala decât multe dintre vedetele de la Hollywood". El clasifica felul în care tinerele femei se îmbraca si se comporta, spunând ca acestea sunt: romantice, putin bizare, autentice, atractive si pline de imaginatie, ca folosesc internetul si ca sunt credincioase si îsi pun multe întrebari despre viata.

Americanul merge mai departe spunând ca femeile românce sunt brunete, slabe si bine facute. Au picioare lungi si mijloc subtire si au nasuri pronuntate.  Parul e aproape întotdeauna închis la culoare, dar pielea e deschisa la culoare si multe dintre ele au ochi albastri. Biernat îsi încheie descrierea spunând ca arata ca zânele dintr-un basm gotic sau ca niste spiridusi.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close