Antena 3 CNN Life Horoscop financiar iulie 2015. Cum stai cu banii

Horoscop financiar iulie 2015. Cum stai cu banii

Horoscop financiar iulie 2015. Cum stai cu banii
01 Iul 2015   •   11:11

Luna iulie este decisiva pentru toti nativii horoscopului, din punct de vedere financiar. Se prevad unele schimbari de flux al banilor, avand in vedere aparitia unor oprtunitati neasteptate si totodata aparitia unor cheltuieli neasteptate, pentru mai toti nativii horoscopului.

HOROSCOP FINANCIAR IULIE 2015 – BEREBC

Luna iulie vine cu destul de multe oportunitati din punct de vedere financiar pentru Berbeci. Momentele cheie in care li se arata aceste oportunitati coincid cu momentele in care isi dau seama ca ar fi cazul sa faca o serie de schimbari profesionale. Zile norocoase la bani: 15, 20 iulie.

HOROSCOP FINANCIAR IULIE 2015 – TAUR

Nativii din Taur pe de alta parte nu trec prin schimbari mari din punct de vedere financiar in iulie. Mai precis, pentru nativii din Taur, luna iulie nu este altceva decat luna in care se vor redresa financiar si in care isi vor regasi echilibrul. Zile norocoase la bani: 10 iulie.

HOROSCOP FINANCIAR IULIE 2015 – GEMENI

Luna iulie este minunata pentru Gemeni din punct de vedere financiar. Mai precis, fac foarte multi bani pe langa salariu, din diverse proiecte care nu le vor manca deloc timpul si pe care le vor gasi usor de dus la capat. Mai mult, li se ivesc mari oportunitati de avansare profesionala. Zile norocoase la bani: 1, 12, 15, 20, 25 iulie.

HOROSCOP FINANCIAR IULIE 2015 – RAC

Racii au o luna destul de buna din punct de vedere financiar in iulie. Situatia se stabilizeaza datorita unui castig neasteptat care va aparea pe la jumatatea lunii iunie, din partea unui apropiat. Zile norocoase la bani: 15, 20 iulie.

HOROSCOP FINANCIAR IULIE 2015 – LEU

Luna iulie este benefica si pentru Lei din punct de vedere financiar, datorita faptului ca scapa, in primul rand, de foarte multe datorii. Ca printr-o minune, nativii acestei zodii vor avea parte de un castig surprinzator ce-i va scoate din toate incurcaturile. Zile norocoase la bani: 1, 20, 14, 17 iulie.

HOROSCOP FINANCIAR IULIE 2015 – FECIOARA

Fecioarele dau de greu din punct de vedere financiar incepand cu a doua jumatate a lunii iulie. Aceasta perioada vine dupa ce in prima parte a lunii iulie se bucura de castiguri substantiale, neasteptate. Asa ca financiar vorbind, nativii din Fecioara vor avea o luna echilibrata in iulie. Zile norocoase la bani: 1, 5 iulie.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close