Antena 3 CNN Life Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie

Horoscopul lunii martie 2015. Dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie
de O.P.    |    12 Feb 2015   •   13:11
Luna martie a lui 2105 vine cu o serie de schimbari destul de mari pentru nativii fiecarei zodie. Asadar, astrologii au realizat horoscopul lunii martie 2015, in care astrele “vorbesc” despre felul in care vor sta lucrurile in dragoste, bani si sanatate, in functie de zodie.

                   HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2015. DRAGOSTE, BANI SI SANATATE, IN FUNCTIE DE ZODIE – BERBEC Berbecii vor avea destul de mult de suferit in dragoste, in martie, din cauza ca persoana iubita va decide sa gaseasca pe altcineva. La capitolul bani stau bine, insa doar din cauza ca se epuizeaza si muncesc foarte mult, ceea ce ii va depuncta la capitolul sanatate. Ar trebui sa isi gaseasca linistea interioara.

                   HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2015. DRAGOSTE, BANI SI SANATATE, IN FUNCTIE DE ZODIE – TAUR Poveste asemanatoare si pentru Tauri in martie 2015. Persoana iubita da semen ca s-ar fi saturat sau s-ar fi plictisit de relatia in care se afla, in ciuda faptului ca una dintre cele mai mari probleme ale cuplului, respectiv lipsa banilor, pare sa se rezolve. Pe planul sanatatii se intrevad probleme de ordin respirator in martie.

                   HOROSCOPUL LUNII MARTIE 2015. DRAGOSTE, BANI SI SANATATE, IN FUNCTIE DE ZODIE – GEMENI Luma martie este minunata pentru Gemeni din toate punctele de vedere. In droagioste au parte numai de armonie alaturi de persoana iubita, fac din ce in ce mai multi bani fara sa depuna un efort uriasi iar cu sanatatea stau cat se poate de bine, mai ales ca au inceput sa faca sport frecvent.

Continuarea pe Lyla.ro



×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close