Antena 3 CNN Life A mințit medicii de la ambulanță și astfel i-a salvat viața fiicei sale. Povestea cutremurătoare pe care orice părinte trebuie să o știe

A mințit medicii de la ambulanță și astfel i-a salvat viața fiicei sale. Povestea cutremurătoare pe care orice părinte trebuie să o știe

A mințit medicii de la ambulanță și astfel i-a salvat viața fiicei sale. Povestea cutremurătoare pe care orice părinte trebuie să o știe
Sursa foto: foto: pixabay.com
02 Aug 2016   •   14:54

În ultimul timp medicina a făcut multe progrese, însă pentru că medicii sunt și ei oameni, se mai întâmplă să mai greșească. Pe lângă aceasta, uneori doctorul poate să nu observe toate simptomele, deoarece investigarea pacientului nu este un proces îndelungat.

Asta s-a gândit și tânăra mamă, Amanda, care s-a îndoit de corectitudinea diagnosticului pus fiicei sale. Într-o zi femeia a observat că se întâmplă ceva neobișnuit cu fiica ei de 2 ani, potrivit punct.tv.

Fetița devenise mai puțin activă și se plângea că o doare capul. Evident că Amanda s-a îngrijorat și a dus-o la policlinică. Aflând diagnosticul, Amanda l-a tratat cu scepticism, deoarece el putea explica doar mobilitatea redusă a fetiței. Însă ea nu înțelegea de ce fiica ei are dureri de cap.

Medicul curant era sigur de diagnosticul său și considera că nu sunt necesare analize suplimentare. De aceea, Amanda a hotărât să folosească un șiretlic, pentru ca fiica ei să obțină investigația corespunzătoare.

Ajungând acasă, ea a sunat la serviciul de urgențe și a spus că fiica ei a căzut în timp ce se juca și s-a lovit tare la cap, iar ulterior a și vomitat de câteva ori.

Ambulanța a dus fetița la spital. Crezând în simptomele descrise de mămică (greață și vărsături), medicii au hotărât să-i facă micuței o tomografie ca să verifice dacă nu are leziuni cerebrale după căzătură. Evident că fetița nu avea așa ceva. Însă tomografia a arătat alt lucru…

Au fost confirmate cele mai mari temeri ale Amandei. Fetița avea o tumoră cerebrală, aflată într-un stadiu destul de avansat! Dacă mai așteptau puțin, medicii nu mai puteau să intervină… Însă datorită vigilenței și insistenței mamei, fetița mai avea șanse de vindecare.

Astfel, ajutorul a fost oferit la timp și în prezent viața fetiței nu mai este în pericol.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close