Antena 3 CNN Life Leacuri băbești pentru dureri de genunchi

Leacuri băbești pentru dureri de genunchi

Leacuri băbești pentru dureri de genunchi
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Dec 2018   •   16:14

Daca te numeri printre milioanele de persoane care iau pastile atunci cand au dureri de articulatii, trebuie sa afli ca exista leacuri babesti pentru dureri de genunchi. Sunt alternative naturale pe care trebuie sa le iei in calcul de fiecare data.

Cercetarile arata ca o treime din toti adultii experimenteaza un anumit tip de durere articulara in fiecare luna. Genunchii se afla printre zonele in care apar cele mai dese dureri.

In functie de severitatea simptomelor, poti alege sa lasi durerea netratata, poti apela la medicamente clasice sau poti incerca aceste leacuri babesti pentru dureri de genunchi.

Leacuri babesti pentru dureri de genunchi. Sare Epsom

Un remediu clasic pentru orice durere musculara sau articulara este o baie relxanta in sare Epsom. Bogata in magneziu si sulf, sarea Epsom este absorbita rapid prin piele, ajutand zonele incordate sa se relaxeze. Adauga doua ani de sare in apa calda de la baie si stai in cada timp de 20 de minute. Alternativ, sarea Epsom poate fi folosita intr-o compresa care se aplica pe locul dureros timp de cateva minute. Poti adauga si uleiuri esentiale in baia ta cu sare Epsom.
Leacuri babesti pentru dureri de genunchi. Pachete calde si reci

Continuarea, pe Kfetele.ro.

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close