Antena 3 CNN Life Leacuri băbești pentru dureri de spate

Leacuri băbești pentru dureri de spate

Leacuri băbești pentru dureri de spate
Sursa foto: foto: Pixabay.com
03 Dec 2018   •   18:45

Durerea de spate iti poate afecta activitatile zilnice.

Exista o sansa de 84% sa dezvolti o durere de spate cel putin o data in viata. Insa trebuie sa stii ca durerea de spate nu este ceva ce se poate rezolva de la sine.

Daca iti este teama sa mergi la medic, poti incerca aceste leacuri babesti chiar la tine acasa, potrivit kfetele.ro.

Exista o multime de uleiuri esentiale pe care le poti aplica pe zonele cu probleme. Incearca sa alegi unele care au in componenta urmatoarele ingrediente: ketoprofen, ibuprofen, diclofenac, lidocaina, piper cayenne, arnica. Inainte de a aplica insa tincturile, testeaza pe o portiune mica de piele si asteapta 24 de ore pentru a observa daca dezvolti sau nu vreo alergie.

Leacuri babesti dureri de spate. Masaj

Un masaj bun pe muschii tensionati este una dintre cele mai eficiente metode pentru a scapa de durere. Un studiu a demonstrat ca un masaj eficient reduce durerea de spate, imbunatateste functia spatelui, accentueaza proprietatile medicamentelor anti-inflamatorii si te ajuta sa stai mai putin la pat. Nu exista nicio diferente intre masajul de relaxare si masajul structural, asa ca iti poti ruga prietenul sa faca asta pentru tine.

Leacuri babesti dureri de spate. Intinde-te mai mult

Exercitiile usoare sunt excelente pentru persoanele cu dureri de spate. Pot ajuta la refacerea mushilor si previn durerile viitoare. Incearca sa mergi pe plat, sa stai dreapta si sa faci cateva exercitii de yoga si de stretching.

Leacuri babesti dureri de spate. Schimba-ti pozitia de somn

 

Incearca sa dormi cateva nopti pe poea, cu cateva perne sub picioare. Poti incerca sa iti asezi o perna chiar si intre genunchi pentru a-ti relaxa muschii si mai mult. Evita sa dormi pe burta pentru ca iti afectezi muschii spatelui.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close