Mihaela Bilic, la ce riscuri vă expuneți când alegeți brânza vegetală din comerț: ”Trebuie să vă asumați asta!”

de Laura Dinu    |    08 Feb 2021   •   15:30
Mihaela Bilic, la ce riscuri vă expuneți când alegeți brânza vegetală din comerț: ”Trebuie să vă asumați asta!” Facebook / Mihaela Bilic

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că ingrediente din brânza vegetală sunt nesănătoase și că persoanele care vor vor să țină post să elimine alimentele de origine animală trebuie să se gândească să renunțe total la brânză.

”Când bucătăria devine laborator de chimie.

Din ce se face “brânza” vegetală?

E nevoie de 10 ingrediente:

-apă minerală

-amidon modificat

-proteine din mazăre

-grăsime de cocos/palmier

-betacaroten

-sare

-acid citric

-arome în pulbere

-arome lichide

-sorbatat de potasiu(conservant)

Întrebarea e de ce ai vrea să mănânci așa ceva?! Dacă ai hotărât să ții post sau să elimini produsele de origine animală din dietă, atunci asumă-ți că trebuie să renunți la brânză! Pentru că produsul care se vinde sub denumirea de “brânză vegetală” este orice, mai puțin mâncare sănătoasă!, scrie Mihaela Bilic pe o rețea socială. 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close