Antena 3 CNN Life Mihai Voropchievici, predicții surprinzătoare pentru luna august. Zodiile care vor avea dragoste și bani

Mihai Voropchievici, predicții surprinzătoare pentru luna august. Zodiile care vor avea dragoste și bani

Mihai Voropchievici, predicții surprinzătoare pentru luna august. Zodiile care vor avea dragoste și bani
31 Iul 2016   •   22:20

Berbec. Este o lună de relaxare, distracţie, ceva dificilă pentru cei singuri, care nu au parte de dragoste. Sunt multe responsabilităţi pentru nativii zodiei Berbec, dar vin şi succesele şi aprecierile. Atenţie, însă: prudenţă financiară pentru că banii zboară repede.

Taur. Pentru că au avut o lună benefică, taurii sunt puşi un pic la încercare în august. Partenerii vor cere de la ei ceva mai mult devotament. Vor avea o lună grea, de tatonări. Pot apărea ceva probleme profesionale şi financiare, dar şi de sănătate, din cauza epuizării.

Gemeni. Au o lună de bilanţ intim, ceva blocaje, pentru că şi-au făcut de cap în prima jumătate a anului. Nu pot mulţumi pe toată lumea. Energiile lor sunt la cote maxime, dar şi enervarea este foarte mare. Gemenii trebuie să caute să se autodepăşească cu calm în tot ceea ce fac. Atenţie: Pot să apară trădări ale prietenilor.

Rac. Este o lună de detaşare, dar şi de relaxare. Apar nişte ''sponsori'' care vă oferă nişte posibilităţi de a petrece o perioadă benefică. Veţi cheltui mai mult. Apar tot felul de idei de a face bani - câştigurile băneşti sunt mai mari decât în alte luni.

Continuarea, în clipul următor:

 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close