Antena 3 CNN Life Nouă orașe exotice unde poți emigra și trăi cu mai putin de 1.000 euro pe lună

Nouă orașe exotice unde poți emigra și trăi cu mai putin de 1.000 euro pe lună

Nouă orașe exotice unde poți emigra și trăi cu mai putin de 1.000 euro pe lună
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Dec 2018   •   19:25

Tot mai multi romani tineri se hotarasc sa plece in strainatate si sa ia de la capat viata intr-o alta tara. La mare cautare sunt orasele exotice, in care oricine se poate descurca cu sume cuprinse intre 500 si 1.000 de Euro pe luna, precum si tarile cu clima blanda sau cele in care este mereu cald.
 
Daca si pe tine te tenteaza ideea emigrarii, dar nu stii ce tara sa alegi si unde ai putea trai decent fara sa ai nevoie de prea multi bani lunar, te invitam sa parcurgi lista de mai jos, unde vei gasi nu mai putin de 9 orase exotice – ce-i drept, absolut toate aflandu-se in tari situate destul de departe de Romania – din care poti alege unul pe placul tau.
 
1. Cartagena, Columbia
 
Situat pe coasta nordica a Columbiei, Cartagena, cu denumirea oficiala Cartagena de Indias, este un oras port cu o populatie de aproape 1 milion de locuitori. In varianta mai poetica, acest oras este situat chiar pe malul Marii Caraibelor si se bucura de o clima placuta, media anuala a temperaturilor fiind de 26 grade. In ciuda climei placute si a peisajelor superbe (aici se afla si unele dintre cele mai vestite plaje din lume, precum Playa Blanca), costul de trai in Cartagena este unul scazut.

Continuarea, pe Kfetele.ro.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close