Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Totul despre biorezonanţă. Ce boli pot fi diagnosticate şi tratate cu ajutorul unui dispozitiv de ultimă generaţie

Totul despre biorezonanţă. Ce boli pot fi diagnosticate şi tratate cu ajutorul unui dispozitiv de ultimă generaţie

Cum ar fi să vă descoperiți afecțiunile și să le puteți trata fără pic de durere? Excelent, nu-i așa? Ei bine, avem vești bune, se poate - biorezonanța este soluția. Potrivit specialiștilor din domeniu, principala sa caracteristică este scanarea tridimensională prin care se pot depista și remedia boli grave care nici măcar nu sunt încă active în corp, ci s-ar putea manifesta pe cinci sau chiar șase ani.

Totul despre biorezonanţă. Ce boli pot fi diagnosticate şi tratate cu ajutorul unui dispozitiv de ultimă generaţie
de Iulia Gorgorin    |    07 Noi 2020   •   19:10

Terapeutul Maria Bican a explicat ce este biorezonanţa şi ce boli pot fi diagnosticate şi tratate cu ajutorul unui dispozitiv de ultimă generaţie.

''Biorezonanța este un dispozitiv de ultimă generație. Lucrează pe frecvența organelor și este conceput să vindece. Biorezonanța înseamnă sincronizare și echilibru.

Maria Bican: ''Stresul provoacă blocaje în fluxul de energii, iar blocajele energetice din corpul uman determină bolile!''

 Metaterapia ajută la eliminarea acestor blocaje, permițând organismului să se vindece singur'', spune Maria Bican, terapeut.

Prin urmare, acesta este un dispozitiv atât de diagnosticare, cât de și tratare. Este rapid și sigur, iar în maxim o oră, se poate aprecia și trata starea de sănătate a organismului fără a folosi și alte remedii, biorezonanța combinând deja mai multe tipuri de terapii.

Ce boli pot fi tratate 

''Pot fi tratate bolile cronice, bolile sistemului imunitar, infecții cronice, dureri, inflamații, oboseală, epuizare, tulburări de somn, depresii, migrene, alergii, boli de bătrânețe, dureri ale coloanei vertebrale, dureri de spate, dureri de articulații, dureri la nivelul mâinilor și picioarelor, leziuni, facturi osoase și este utilizat și în medicina sportivă'', explică Maria Bican.

Prima etapă este scanarea. Aparatul evaluează cu mare precizie starea funcțională a orgnasimului sub forma unor analize locale

''Aparatul scanează și dacă găsește o problemă de gravă sănătate se duce din celulă în ultra celulă în cromozom și ADN și repară. Scanarea poate să dureze și 45 de minute, este în funcție de cât selectăm noi ca și program, program scurt sau program mai lung'', precizează Maria Bican.

Principala caracteristică a biorezonanței este scanarea tridimensională prin care se pot depista și remedia boli grave care s-ar putea manifesta peste 5-6 ani.

''Sunt necesare cam 10 ședințe, din trei în trei zile. Acest aparat mai lucrează pe paraziți, viruși, bacterii, se pot face remedii. Și acum o să trecem pe metaterapie, o să îi dăm metaterapie din nou. Cu litoterapie am întărit sistemul corpului ca să se remedieze și acum o să vedeți că toți paraziții dispar fie că merg spre plus infinit, fie că captează niște valori mai mari, care rămând doar ca informați în corpul uman'', adaugă Maria Bican.

Dispozitivul poate fi folosit chiar și pentru tratarea afecțiunilor la copii

Spre exemplu, dacă ești răcit, strănuți sau ai o sensibilitate pur și simplu dispare. Chiar şi după prima şedinţă!'', spune Maria Bican.

Iar ca procedura să aducă și mai multe beneficii, terapeutul creează un tratament.

''În această cupă se poate pune un pahar de apă sau o biluță de zahăr sau alcool și se pot face remedii exact ca și medicamentele, se implantează frecvența fie pe homeopatie, alopatie, fitoterapie sau litoterapie. O să mergem pe homeopatie, să vedem ce avem aici, și vom imprima în acesta apă remediul care va fi benefic pentru plămânii dumneavoastră'', spune terapeutul.

În doar câteva secunde remediul este gata.

''Și acum că am încheiat această ședință de biorezonanță, am să vă invit să serviți și remediul, preparat în această cupă minune. S-ar putea să simțiți gustul apei diferit, e mai acidulat, mai alcalin'', a explicat Maria Bican, terapeut.

×
Subiecte în articol: biorezonanţă Numai de bine terapii
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close