Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Distracție și sport la cote maxime! Cât costă o zi plină de aventură

Numai de bine. Distracție și sport la cote maxime! Cât costă o zi plină de aventură

Activităţile în aer liber devin din ce în ce mai populare pentru că spaţiile de joacă rămân în continuare închise. Georgiana Mihăilă, a plecat în căutarea unor experienţe inedite potrivite atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Numai de bine. Distracție și sport la cote maxime! Cât costă o zi plină de aventură
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    29 Iun 2020   •   09:57

Prima oprire: Suceviţa. La 500 de kilometri de Bucureşti, Georgiana a găsit cea mai lungă tiroliană din România. Are 1100 de metri lungime şi 100 de metri înălţime. Practic, se zboară deasupra pădurii. 

Viteza de coborâre poate ajunge chiar şi la 100 km/h. Însă, persoanele care cântăresc peste 90 de kilograme, primesc şi păraşută pentru diminuarea vitezei. 

Cât costă o astfel de experiență 

Preţul diferă în funcţie de poziţia pe care ţi-o doreşti. În şezut, costă 50 de lei iar pe burtă, tip superman, 75 de lei. În plus, curajoşii ar trebui să aibă împlinită vârsta de 7 ani, iar greutata să fie mai mare de 30 de kilograme. 

Și Parcul Cernica oferă o experiență inedită: tiroliana, paintball și multe alte activități pentru o zi plină de aventură. Prima oprire, zona de echipare. Fiecare participant, primeşte un ham care este accesorizat cu trei siguranţe, două pentru obstacolele din copaci şi una pentru tiroliană. Ulterior, urmează instructajul. 

La fiecare copac, în jurul lui vei avea o buclă mare marcată tot cu galben, muţi carbinera una câte una. După ce te asiguri cu prima, o poţi scoate şi pe cealaltă şi o muţi Deci nu rămânem niciodată neasiguraţi. 

Distracție și sport la cote maxime

×
Subiecte în articol: Numai de bine sport aventura pret
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close