Antena 3 CNN Life O mămică de 23 de ani a postat un video cu fiul ei pe Instagram și imediat după asta a fost ucisă de polițisti. Motivul este îngrozitor - VIDEO

O mămică de 23 de ani a postat un video cu fiul ei pe Instagram și imediat după asta a fost ucisă de polițisti. Motivul este îngrozitor - VIDEO

O mămică de 23 de ani a postat un video cu fiul ei pe Instagram și imediat după asta a fost ucisă de polițisti. Motivul este îngrozitor - VIDEO
Sursa foto: sursa: Instagram
03 Aug 2016   •   12:14

Korryn Gaines, 23 de ani, a fost ucisa de politisti in apartamentul ei din Randallstown, Maryland, luni dimineata.
Tanara mamica se baricadase in casa impreuna cu fiul ei de 5 ani si se ascundea de politisti. Oamenii legii au dat buzna in apartamentul ei dupa ce aceasta a amenintat cu moartea un politist, scrie Daily Mail, citat de stirilekanald.ro.

Oamenii legii au venit dupa Korryn Gaines dupa ce aceasta nu s-a prezentat la procesul in care era acuzata. Timp de 6 ore, politistii au incercat sa o captureze. In tot acest timp, tanara mamica se baricadase in casa cu fiul ei de 5 ani, pe care l-a filmat in timp ce spunea ca politia "incearca sa ne omoare".     
Intr-un final, un ofiter a impuscat-o mortal pe Korryn dupa ce aceasta l-a amenintat cu moartea si i-a spus: "Daca nu pleci, te voi ucide".

Inainte de a muri, tanara a postat pe Instagram doua clipuri. Unul in care apare un politist la usa si unul in care fiul ei spune ca politistii vor sa ii omoare.

In timpul altercatiei, baiatul a fost si el ranit si transportat la spital. Nu se stie daca a fost ranit de mama sau de un agent de politie, dar cert e ca va supravietui. Nu se stie exact de ce anume era acuzata femeia.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close