Antena 3 CNN Life Un pompier din Timiș și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris din accesorii pentru stingerea incendiilor

Un pompier din Timiș și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris din accesorii pentru stingerea incendiilor

Un pompier militar din cadrul ISU Timiș și-a cerut în căsătorie iubita, miercuri, pe acoperișul unei clădiri. Acesta a organizat surpriza cu ajutorul colegilor și a scris întrebarea "vrei să fii soția mea?" folosind echipamente pentru stingerea incendiilor.

Un pompier din Timiș și-a cerut iubita în căsătorie cu un mesaj scris din accesorii pentru stingerea incendiilor
Sursa foto: ISU Timis
de Mia Lungu    |    24 Mar 2021   •   17:03

"Iubire, emoții, pasiune - sunt ingredientele unei povești unice și de neuitat pentru doi dintre colegii noștri, pentru care data de 24 martie 2021 va reprezenta, cu siguranță, una dintre cele mai de preț amintiri." au anunțat reprezentanții ISU Timiș pe pagina de Facebook.

"Vrei să fii soția mea?" – au fost cuvintele scrise astăzi din accesorii și echipamente specifice și rostite cu multă emoție de colegul nostru la finalul ședinței de pregătire, pe clădirea subunității din Timișoara, unde își desfășoară activitatea atât el, cât și iubita sa. 
   
Cu ajutorul colegilor, tânărul ofițer a reuşit să pregătească totul ca la carte, pentru a-și cere iubita în căsătorie, într-o manieră inedită și neaşteptată.

Timpul s-a oprit în loc când, cu inelul de logodnă, un buchet de trandafiri și în aplauzele colegilor, colegul nostru i-a adresat iubitei sale întrebarea fericirii. Suprinsă și vizibil fericită, colega noastră nu a ezitat să spună „Da” din toată inima.

Pentru orice pompier militar, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificații decât cel al realizării echilibrului armonios între viaţa de familie şi carieră.

Le dorim să trăiască dragostea veșnică, iar iubirea lor să fie un exemplu de loialitate și dăruire!

 

 

 

×
Subiecte în articol: ISU Timiș pompier stingerea incendiilor
Parteneri
Atenție, români! Înșelătorie nouă în numele Poștei Române
x close