Antena 3 Life Praful miraculos care face minuni asupra organismului! Sigur nu știai asta

Praful miraculos care face minuni asupra organismului! Sigur nu știai asta

27 Aug 2019   •   23:18
Praful miraculos care face minuni asupra organismului! Sigur nu știai asta
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Bicarbonatul de sodiu şi-a câştigat renumele de praf alb miraculous, asta pentru că are numeroase întrebuinţări în locuinţă, în materie de îngrijire a pielii, dar şi la nivelul funcţionării organismului. În diverse combinaţii, cu uz extern sau intern, aceasta substanţă poate face minuni cu o piele arsă de soare, cu problemele de transpiraţie sau cu petele de pe diferite ţesături.

Tratează afecţiunile renale
Bicarbonatul are o acţiune benefică asupra funcţiei renale şi încetineşte formarea pietrelor la rinichi. În plus, acest aliment poate ajuta persoanele care fac dializă.

Administrat pe cale orală, bicarbonatul aduce numeroase beneficii funcţionării rinichilor: combinat cu dializa, bicarbonatul trece direct în sânge. El împiedică deteriorarea rinichilor şi neutralizează acizii prezenţi în alimente (sulful, fosforul, azotul), favorizând absorbţia lor de organism fără să dăuneze rinichilor.

Tratează arsurile stomacale şi indigestiile
Combinaţiile de alimente grele şi băuturi carbogazoase produc exces de suc gastric şi favorizează neplăcutele arsuri la stomac. Acestea pot fi însoţite de flatulenţă sau greaţă, care durează şi câteva ore bune. Bicarbonatul de sodiu scade aciditatea digestivă, datorită efectului său de reglare a pH-ului şi de neutralizare a substanţei acide.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close