Antena 3 CNN Life Puterea neobișnuită a oamenilor cu ochi căprui

Puterea neobișnuită a oamenilor cu ochi căprui

Obișnuim să spunem că ochii sunt oglinda sufletului - poți intui dacă cineva este supărat, fericit sau nervos doar uitându-te în ochii săi. Puțini oameni știu însă că fiecare culoare a ochilor poate spune multe despre personalitatea oamenilor. Iar despre cei cu ochii căprui se spune că au o putere neobișnuită.

Puterea neobișnuită a oamenilor cu ochi căprui
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    08 Iun 2021   •   18:26

Cei cu ochii căprui au un magnetism special. Aceste persoane denotă încredere și determinare. Culoarea căprui arată o conexiune cu Pământul și viața în sine, dându-le acestor oameni abilitatea de a vedea lucrurile mai clar și de a rămâne cu picioarele pe pământ, potrivit Eva.

Simplitatea, optimismul și creativitatea reprezintă caracteristici pe care acești oameni le posedă. Își fac prieteni foarte ușor, asta și pentru că au carismă și empatie - toată lumea vrea să fie ca ei și să aibă un prieten de genul lor.

Cercetătorii de la Universitatea Queensland și Universitatea New South Wales au descoperit în cadrul unui studiu realizat în Australia că oamenii cu ochii căprui sunt mai plăcuți decât cei cu o culoare mai deschisă a ochilor.

Aceștia sunt mai rezonabili și mai sensibili în orice situațe și pun accent pe dragoste și compasiune. În plus, oamenii cu ochi căprui nu sunt materialiști și nu le pasă de posesii, deoarece cred în emoții și energie.

Cu toate acestea, au uneori probleme când vine vorba de exprimarea emoțiilor chiar dacă sunt foarte încrezători și sinceri.

Persoanele cu ochi căprui radiază de fericire și pozitivitate. Dacă ai o probemă sau de cineva care să te asculte, cineva cu ochi căprui este alegerea corectă.
Și știi acest lucru când te uiți în ochii lor și îți dai seama că te poți încrede.

Experții și psihologii sunt de părere că aceste persoane au un spirit energetic și magnetic, care atrage fericirea. În plus, atunci când suferă de o afecțiune, pot să se vindece mai repede decât alte persoane, deoarece dorința lor de viață este enormă.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close