Antena 3 CNN Life Ramona Paşca, povestea de succes a unei românce la Paris: "Cel mai dor îmi este de plăcinta bunicii"

Ramona Paşca, povestea de succes a unei românce la Paris: "Cel mai dor îmi este de plăcinta bunicii"

Ramona Paşca este românca care şi-a câştigat locul în capitala modei. Ea a părăsit România pentru a-și urma visul la Paris, unde deține acum o afacere de succes.

Ramona Paşca, povestea de succes a unei românce la Paris: "Cel mai dor îmi este de plăcinta bunicii"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ştefan Petrică    |    01 Dec 2022   •   10:28

Ramona Paşca are magazinul ei, în centrul Parisului, lângă Catedrala Notre Dame. Francezii şi turiştii din toată lumea se opresc să probeze accesoriile ei brodate manual.

Povestea Ramonei a început când a primit o bursă de studiu la Paris pentru trei luni, apoi s-a întos în ţară pentru a susţine examenul de licenţă. După finalizarea cursurilor, Ramona a decis să se întoarcă la Paris.

S-a angajat ca babysitter, a lucrat în paralel într-un magazin de haine şi a început să viseze să aibă într-o zi creaţiile ei.

"Beretele au fost a doua creaţie, eu am început cu tricourile, iar apoi mi-a venit ideea să pun inimi pe berete", a declarat designer-ul pentru Antena 3 CNN. 

Ramona le vorbeşte tuturor cu pasiune despre România, obiectele ei pleacă în toate colţurile lumii, iar în magazinul ei găzduieşte creaţiile multor designeri români.

Astăzi, Ramona face totul singură, creaţie, promovare, marketing, relaţii cu clienţii şi comerţ online. A reuşit în capitala modei şi i-a cucerit pe cei mai rafinaţi şi mai pretenţioşi europeni cu talentul şi naturaleţea ei.

"Cel mai dor îmi este de plăcinta cu brânză a bunicii", a mai spus aceasta în interviul pentru Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close