Antena 3 CNN Life Reduceri azi eMAG. Ce produse să urmărești pe lista celui mai mare magazin

Reduceri azi eMAG. Ce produse să urmărești pe lista celui mai mare magazin

Reduceri azi eMAG. Ce produse să urmărești pe lista celui mai mare magazin
26 Mai 2018   •   12:24

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, anunță reduceri azi pe care nu ar trebui să le ratezi. Iată câteva produse pe care trebuie să le urmărești în ofertă.

Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU, 550 W, bol 3.9 l, blender 1 l, 4 viteze. Multifunctionalitate mare datorita setului pentru produse de patiserie (carlig pentru framantat, tel pentru amestecat, tel pentru creme), dispozitiv pentru feliere/razuire cu trei discuri pentru maruntire, taiere si feliere; de asemenea include: blender, masina de tocat carne si suport pentru accesorii. Lista de reduceri azi de la magazin eMAG o găsiți aici

Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX, 357 l, Clasa A++, H 200 cm, Display, Touch control, Inox antiamprenta. Tehnologia TwinTech FrostFree de la Electrolux cu FreeStore garanteaza un nivel optim de umiditate in frigider. Alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata. Lista de reduceri azi de la magazin eMAG o găsiți aici. 

Reduceri azi. eMAG are prețuri bune și la mașini de spălat sau încorporabile

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412, 6th Sense, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb. FreshCare este optiunea ce se poate activa de catre consumator, atunci cand nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat la finele programului. Astfel indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de „proaspat spalate”. Și alte modele de mașini de spălat găsiți - AICI. 

Cuptor incorporabil Whirlpool New Premium AKP 237/IX/05 , Clasa A, 53 L, Display, Convectie, timer, inox. Cuptoarele multifunctionale Whirlpool ofera flexibilitatea unor metode de gatire extrem de variate, care pot fi utilizate pentru a gati perfect o gama cat mai larga de retete. Principalele functii de gatire sunt detaliate mai jos, iar simbolurile asociate acestora va vor ajuta sa va orientati in momentul in care veti analiza paginile dedicate fiecarui produs in parte. Întreaga listă de reduceri azi la cuptoare încorporabile o găsiți - AICI. 

Plita incorporabila Whirlpool ACM 802/NE, Inductie, 4 Zone de gatit, Afisaj digital, 58 cm, Negru. Whirlpool prezinta noua modalitate revolutionara de gatit, care combina tehnologia pe inductie cu gatitul traditional pentru economii cu pana la 50% energie si timp, oferind si cele mai bune rezultate de pe piata. Lista de reduceri azi de la magazin eMAG o găsiți aici.  

Reduceri azi. Oferte la aspiratoare și espressoare

Aspirator cu sac Dirt Devil Rebel 74HE, 700 W, 2 L, Filtru Hepa, 3 accesorii, Alb. Aparatele de curatare Dirt Devil sunt accesibile, performante, cu un finisaj elegant si beneficiaza de tehnologii de top pentru o curatenie eficienta. De la aspiratoare si spalarea covoarelor, la curatarea cu aburi, solutiile Dirt Devil sunt perfecte pentru uz casnic. Mai multe reduceri eMAG aspiratoare găsiți - AICI

Espressor manual DeLonghi EC221.R, Dispozitiv spumare, Sistem cappuccino, 15 Bar, 1 l, Oprire automata, Rosu. Întreaga ofertă eMAG espressoare o găsiți - AICI

×
Subiecte în articol: emag
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close