Antena 3 CNN Life Regulile simple cu care să-ți menții silueta fără efort

Regulile simple cu care să-ți menții silueta fără efort

 Regulile simple cu care să-ți menții silueta fără efort
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Ian 2018   •   22:39

Una dintre cele mai mari probleme este variația de greutate. Mai ales în timpul iernii și al sărbătorilor mulți se îngrașă. Și poate mai greu decât să slăbești este să nu te îngrași la loc. 

Andreea Sava spune pe blogul personal că nu e ușor să dai jos kilogramele, mai ales când ele sunt în număr considerabil, dar, după atâta chin, cea mai mare groază este ca totul să fie degeaba. Așadar, ca să te menții slab(ă), nu trebuie decât să urmezi regulile de mai jos.

Mănâncă proteine la micul dejun
Dimineața, prin micul dejun, îi dai un impuls metabolismului. Proteinele stimulează arderile, reglează nivelul de zahăr din sânge și dau o senzație de sațietate de durată.

Mănâncă multe fibre
Pe care le găsești, în special, în legume dar și în alte alimente. Fibrele favorizează tranzitul intestinal deci digestia.

Pune-ți ordine în modul de a mânca
Este schimbarea esențială care, de altfel, te și ajută să slăbești sănătos. Un program haotic te va face să mănânci mai mult, alimente de proastă calitate care te vor îngrășa și-ți vor provoca și probleme de sănătate.

Trebuie să ai 3 mese și 2 gustări. Iar micul dejun este ESENȚIAL! Găsești pe acest blog exemple de meniuri pentru fiecare dintre mese iar AICI lista mea de alimente și de reguli de nutriție, adică explicate pe larg, cu exemple.

Mănâncă porții mici și mănâncă încet
Trebuie să mănânci cât să te saturi, nu să te îndopi. Iar dacă mănânci încet vei vedea că te vei sătura cu mai puțină mâncare. Cheia unei siluete de vis sunt porțiile mici și dese, adică după principiul de la punctul anterior.

×
Subiecte în articol: efort
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close