Antena 3 CNN Life Semnificația datei 02.02.2022. Ce energii sunt eliberate și cum suntem influențați

Semnificația datei 02.02.2022. Ce energii sunt eliberate și cum suntem influențați

Data de 2 februarie 2022 este o zi specială din punct de vedere numerologic, deoarece este momentul în care se deschide un portal cu totul desosebit.

Semnificația datei 02.02.2022. Ce energii sunt eliberate și cum suntem influențați
de Gabriel Dano    |    02 Feb 2022   •   20:04

Potrivit numerologilor, 2 este un număr puternic. El simbolizează legatura unu-la-unu cu o persoană, dar și celebra opoziție de forțe Yin si Yang.  De asemenea, combinația aceasta cuprinde și numarul maestru 22, care simbolizează munca în scopul realizarii unui țel, potrivit sfatulparintilor.ro.

Apariția cifrei 2, respectiv a numărului 22, este considerată un de bun augur - e combinația care dictează munca în echipă sau dublarea capacitatii de efort pentru atingerea unui obiectiv.

Numarul 2 este despre echilibru și extreme. Când ințelegi extremele idealurilor, situațiilor, ideologiilor, începi să vezi o nouă perspectivă și găsesti un punct de mijloc.

Pe de altă parte, energia lunii februarie e în legătură strânsă cu dezvoltarea personală și cu introspecția. Luna februarie este de bun augur pentru a te cunoaște pe tine însuți la nivel mai profund.

Numărul 2 este asociat cu energiile feminine, iar cu prilejul acestei date magice se activează energia divină feminină pe care fiecare dintre noi o are în ADN. Dacă simți nevoia să acționezi, cel mai probabil este datorită energiei speciale a acestei date.

Sau, poate, dimpotrivă, poți simți “un gol” care te indreaptă spre odihnă și relaxare. Pot apărea în mintea ta toate episoadele în care nu te-ai iubit suficient de mult și în care nu ai reusit să setezi limite clare astfel încât ceilalti să nu îți invadeze spațiul și timpul.

Luna aceasta va mai fi o dată cu o puternică influență: 22.02.2022.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close