Antena 3 CNN Life Știinţă Lumea, aşa cum o ştiai, va dispărea. Vom trăi cea mai mare SCHIMBARE de pe Terra

Lumea, aşa cum o ştiai, va dispărea. Vom trăi cea mai mare SCHIMBARE de pe Terra

Lumea, aşa cum o ştiai, va dispărea. Vom trăi cea mai mare SCHIMBARE de pe Terra
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de O.P.    |    19 Dec 2011   •   08:14

Cele mai multe din previziunile făcute de oameni în trecut s-au adeverit. Fie că este vorba de construcţii, tehnică sau inventică, lumea a evoluat fantastic faţă de acum un secol.

Astfel că oamenilor le este mult mai uşor acum să îşi imagineze ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Privind în urmă şi calculând repeziciunea cu care vor avea loc transformările, fizicianul Michio Kaku şi-a imaginat cum va fi lumea în 2100.

El crede că oamenii nu vor mai îmbătrâni. Chiar dacă acum îmbătrânirea reprezintă acumularea unor erori la nivel molecular, genetic si celular, este posibil să se construiască mecanisme de corectare a erorilor, care ar putea inversa acest proces.

Astfel, copiii sau nepoţii noştri vor avea opţiunea să ajungă la vârsta de 30 de ani şi apoi să se oprească la acea vârstă, pentru mai multe decenii.

Prietenii noştri, roboţii. Din mormane de fier frumos îmbinate roboţii vor ajunge la fel de deştepţi ca un şoarece, apoi ca un câine sau o pisică şi in cele din urmă ca o maimuţă. Industria robotică s-ar putea sa devină mai mare decât industria de maşini.


×
Subiecte în articol: previziuni viitor Nostradamus
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close