x close

Oamenii de știință au descoperit că ar putea exista viață pe Marte, însă nu la suprafața planetei. Teoria lor este uluitoare

03 Feb 2019   •   21:23
Oamenii de știință au descoperit că ar putea exista viață pe Marte, însă nu la suprafața planetei. Teoria lor este uluitoare  Sursă: Pixabay

Oamenii de știință sunt de părere că viața pe Marte ar putea exista, însă în interiorul planetei și nu la surafață cum se credea până acum. De aceea experții sfătuiesc NASA să caute viață extraterestră în interiorul planetei. 

Profesorul Joseph Michalski de la Universitatea din Hong Kong a declarat că doar pentru că oamenii trăiesc la suprafața planetei, asta nu înseamnă că pe alte planete este același caz. Acesta explică că atunci când Marte era încă o planetă tânără, suprafața de atunci ar fi fost asemănătoare cu cea de pe Terra acum. De atunci însă planeta și-a pierdut câmpul magnetic, fiind astfel expusă la radiații și făcând viața la suprafață aproape imposibilă. 

Viața ar fi putut fi deja existentă pe Marte înainte ca asta să se întâmple, iar apoi viața s-ar fi adaptat la mediul subteran. 

Sursă: NY Post

Citeşte mai multe despre:

extraterestrii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati