Antena 3 CNN Life Știinţă Previziunile oamenilor de ştiinţă pentru următorii 100 de ani. "La Cernobîl se va întâmpla asta"

Previziunile oamenilor de ştiinţă pentru următorii 100 de ani. "La Cernobîl se va întâmpla asta"

Previziunile oamenilor de ştiinţă pentru următorii 100 de ani. "La Cernobîl se va întâmpla asta"
de O.P.    |    07 Ian 2013   •   08:29

Cum va fi lumea în 2013? Ce se va petrece în următorii 10, 50 sau 100 de ani? Jurnaliştii de la BBC au pus cap la cap toate predicţiile oamenilor de ştiinţă şi au realizat un infografic menit să ne ajute să vedem "în viitor".

Pentru că smartphone-urile sunt la modă, medicii le vor prescrie pacienţilor reţetele cu ajutorul aplicaţiilor downloadate pe telefoanele mobile, iar chinezii vor avea acces la toate informaţiile disponibile pe internet. Mai mult, Pinterest ar putea fi cumpărat de Google, chiar în acest an, consideră jurnaliştii britanici.

Până în 2015 Facebook îşi va pierde din popularitate, iar roboţii vor fi din ce în ce mai des folosiţi în agricultură şi industrie. Până în 2017, calculatoarele vor fi "dotate" cu un simţ al mirosului, iar cu ajutorul telefoanelor mobile ne vom putea "atinge" interlocutorul.



Până în 2020 Marea Aral va fi secat, iar pe pământul din jurul Cernobîlului va fi construit un uriaş parc natural. În ceea ce priveşte industria auto, maşinile vor fi automate, iar şoferii nu vor mai fi nevoiţi să le conducă: pur şi simplu vor tasta locul în care vor să ajungă, iar maşina îi va duce la destinaţie.

În următorii 50 de ani pe suprafaţa pământului va exista cel puţin o clădire gigant care va măsura 10 kilometri în înalţime, iar unii cercetători ceva mai îndrăzneţi speră că până atunci vom vede primele clone umane.




×
Subiecte în articol: previziuni profetii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close