Antena 3 CNN Life Timothée Chalamet este primul bărbat pe coperta ediției britanice Vogue, în istoria de 106 ani a revistei

Timothée Chalamet este primul bărbat pe coperta ediției britanice Vogue, în istoria de 106 ani a revistei

Actorul Timothée Chalamet intră în istorie ca fiind primul bărbat care a apărut pe coperta ediției britanice tipărite a revistei Vogue.

Timothée Chalamet este primul bărbat pe coperta ediției britanice Vogue, în istoria de 106 ani a revistei
Sursa foto: Hepta/ Abaca Press / AA
de Mia Lungu    |    16 Sep 2022   •   23:03

În imaginea de pe coperta celebrei reviste, în ediția din octombrie 2022, actorul american poartă un colier din perle, fotografia fiind realizată de Steven Meisel.

Pe lângă rolurile pe care le-a jucat în "Dune" și "Little Women", Timothée Chalamet este cunoscut și pentru stilul său vestimentar. 

"Pentru prima dată în istoria de 106 ani a British Vogue, un bărbat 'zboară' solo pe copertă. La 26 de ani, @RealChalamet este deja o vedetă de cinema desăvârșită și cool, iar în numărul din octombrie 2022, @GilesHattersley pleacă în căutarea adevăratului băiat-minune", este mesajul publicat de Vogue pe Twitter.

Într-un interviu care poate fi citit pe pagina web a revistei, Timothée dezvăluie că Leonardo DiCaprio i-a dat câteva sfaturi legate de carieră atunci când au lucrat împreună la comedia Netflix "Don’t Look Up" de anul trecut.

În timp ce actorul este primul bărbat care a apărut solo pe coperta ediției tipărite a British Vogue, există precedente în istoria revistei. Harry Styles a fost primul bărbat de pe coperta Vogue americană în 2020, în timp ce fostul coleg de trupă al lui Styles, Zayn Malik, a fost primul bărbat pe o copertă digitală a revistei Vogue britanice.

×
Subiecte în articol: Timothée Chalamet Vogue
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close