Antena 3 CNN Life Top 3 modele de genti in tendintele de primavara 2019

Top 3 modele de genti in tendintele de primavara 2019

Top 3 modele de genti in tendintele de primavara 2019
26 Mar 2019   •   17:05

Faptul ca femeile nu ies niciodata in oras fara accesoriile lor mult iubite, care le completeaza tinutele indiferent de cum au ales sa se imbrace, este deja un statement. Este vorba despre nelipsitele genti dama, acesoriile atat de esentiale din garderoba femeilor, cu ajutorul carora acestea din urma poarta cu ele intreg arsenalul: de la trusa de machiaj si telefonul mobil si pana la chei, portofel si alte obiecte personale. Si pentru ca primavara isi face deja simtita prezenta, doamnele si domnisoarele sunt in cautare de genti ieftine si moderne cu care sa isi completeze garderoba de sezon. O geanta aduce schimbari semnificative din punct de vedere stilistic, de aceea este imporant sa fie aleasa in mod potrivit tinutei si contextului. Iata mai jos topul celor 3 genti dama ieftine ale anului 2019, care vor da startul tendintelor de primavara.


Genti casual

Gentile de tip casual sunt unele dintre cele mai raspandite modele de genti, tocmai datorita versatilitatii lor. Aceste genti nu se demodeaza niciodata si pot fi integrate foarte usor tinutelor lejere, in zilele in care relaxarea este in prin plan. Pentru ca reprezinta un model simplist, o geanta casual nu necesita o accesorizare excentrica, fiind ideala in combinatii cat mai naturale si confortabile. Gentile din aceasta categorie pot fi purtate in orice parte a zilei, fiind recomandate plimbarilor in parc, luarii pranzului in oras sau intalnirilor cu prietenii.

Genti office

Dupa cum sugereaza si denumirea lor, gentile office reprezinta alegerile practice si utile, potrivite zilelor de mers la birou. De regula acestea sunt confectionate in linii clasice si dispun de bretele lungi si detasabile. Aceste modele de genti sunt recomandate zilelor aglomerate de munca, deoarece sunt bine compartimentate si mai ales incapatoare, ideale pentru femeile de afaceri. Utilitatea gentilor office provine tocmai din faptul ca acestea pot transporta usor multe lucruri, de la chei, acte si telefoane mobile, pana la dosare si chiar laptopuri sau diverse cumparaturi. Sunt potrivite stilului business, fiind sobre si elegante, cu un design simplu si ergonomic. Mai mult, pentru un plus de stil, gentile office pot fi personalizate cu diferite esarfe sau panglici astfel incat sa ofere tinutelor serioase de birou o pata de culoare.

Genti clutch

Gentile de tip clutch fac parte din categoria gentilor de dama elegante, potrivite ocaziilor speciale, in care tinuta este una rafinata si sofisticata. Datorita dimensiunilor mici, aceste genti pot fi purtate atat pe umar, cat si direct in mana. Sunt accesorii minimaliste in care incap doar obiectele stric necesare, cum ar fi bani, card, ruj si chei. Aceste genti se gasesc intr-o varietate de forme si marimi si au numeroase insertii, pietre, paiete si detalii pretioase.

Prin urmare, acestea sunt principalele 3 modele de genti populare ale anului 2019, recomandate oricarei femei care isi doreste sa aiba o garderoba completa si pregatita tuturor ocaziilor. Cu geanta aleasa corect si cu atitudinea potrivita, orice femeie poate intampina primavara cu multa incredere in sine, emanand la orice colt feminitate si eleganta.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close