Antena 3 CNN Life Trei tipuri de femei pe care le preferă bărbații cu bani

Trei tipuri de femei pe care le preferă bărbații cu bani

Un studiu realizat de către un site de dating arată ce fel de femei sunt preferate de bărbații cu bani. Rezultatele studiului sunt neașteptate și multe doamne și domnișoare le pot considera chiar intrigante.

Trei tipuri de femei pe care le preferă bărbații cu bani
de Gabriel Dano    |    24 Mai 2022   •   20:52

În cadrul acestui studiu au participat barbati cu vârste cuprinse între 30 si 47 de ani, cu o stare financiară foarte bună. Este vorba despe domni potenți financiar care activează în domeniul furnizării de servicii cu diferite linii de business.

Iată ce a rezultat în urma studiului.

1. Femeia docilă

Bărbații au explicat că, în general, datorită stresului la care sunt supuși zilnic, caută să lege o relație cu o persoană mai tânără decât ei, de preferat cu vârste între 22-28 de ani, fără obligații și care să nu pună prea multe întrebări.

Aceștia își doresc în general o companie relaxantă, iar dacă femeia întrunește toate aceste calităti, sunt dispuși să o “răsfețe” cu bijuterii și accesorii scumpe.

2. Femeia rabdatoare

“Răbdarea este o virtute, iar acele femei care știu să-și joace cartea, sunt cele mai câștigate femei”, susțin participanții la studiu. Bărbaților cu un statut financiar confortabil nu le place să li se reamintească de nenumărate ori o dorință, ci să aștepte cumințele.

3. Femeia care nu e drama queen

Bărbații cu bani vor ca femeile să-și pună sentimentele la cutie, cel putin la începutul relației. Nu le plac femeile care se plâng din tot felul de motive neîntemeiate.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close