Antena 3 CNN Life Un miner a fost găsit viu după ce a stat blocat 17 ani în subteran. Care au fost primele sale cuvinte

Un miner a fost găsit viu după ce a stat blocat 17 ani în subteran. Care au fost primele sale cuvinte

Un miner a fost găsit viu după ce a stat blocat 17 ani în subteran. Care au fost primele sale cuvinte
Sursa foto: foto: pixabay.com
20 Sep 2016   •   20:46

Povestea minerului gasit dupa 17 ani in mina care a fost inchisa si abandonata din cauza unui cutremur devastator este de-a dreptul incredibila.

Dupa zeci de ani autoritatile locale din Xinjiang au decis sa redeschida o sectiune a fostei mine, unde a avut loc marea tragedie si au trimis un grup de mineri sa investigheze zona, scrie bzi.ro.

Sapand in sectiunea respectiva de mina, acestia au fost de-a dreptul surprinsi sa vada ca un barbat in varsta de 59 de ani este in viata si a reusit sa faca fata cutremului care i-a ucis pe ceilalti 78 de colegi alaturi de care a ramas ingropat de viu in mina in care lucra.

In tot acest timp supravietuitorul si-a ingropat pe rand colegii de munca si a mancat sobolani pentru a ramane in viata. Norocul a facut ca acesta sa aibe aer curat datorita unor conducte subterane care inca mai functionau chiar si dupa 17 ani de la tragedie. Supravietuitorul spune ca a facut tot posibilul ca in anii petrecuti sub pamant sa nu isi piarda mintile si sa innebuneasca. Acesta a incercat sa isi ocupe timpul cu diferite activitati si in acest fel a reusit sa se sustraga de la gandurile negre ce i-ar fi putut fi fatale.

×
Subiecte în articol: poveste virala miner
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close