Antena 3 CNN Life Vrei o vacanță de un weekend? TOP 3 idei de relaxare la sfârșit de săptămână!

Vrei o vacanță de un weekend? TOP 3 idei de relaxare la sfârșit de săptămână!

Temperaturile tot mai ridicate te fac să îți dorești o vacanță, dar locul de muncă nu îți permite să lipsești o perioadă mai lungă? Atunci soluția este să pleci într-o escapadă de weekend alături de familie sau de prieteni, pentru a-ți încărca bateriile și pentru a te distra, chiar dacă doar pentru câteva zile.

Vrei o vacanță de un weekend? TOP 3 idei de relaxare la sfârșit de săptămână!
Sursa foto: storyblocks.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iul 2020   •   17:05

nă și un mini concediu îți va oferi relaxarea de care ai nevoie pentru a te elibera de stresul acumulat pe parcursul izolării impuse de pandemia de coronavirus. Dacă aveai o excursie planificată, dar pe care a trebuit să o anulezi din cauza restricțiilor de circulație, cu atât mai mult trebuie să iei o pauză de la rutina zilnică și să evadezi către o destinație pe placul tău.

Află care sunt cele mai populare idei de vacanță pentru un weekend!

  • La mare

Aceasta este destinația preferată a românilor pe timp de vară, stațiunile fiind pline de turiști dornici de distracție la malul mării. Ce poate fi mai plăcut decât o baie în apa caldă, urmată de relaxarea pe nisipul fin, sub razele soarelui? În plus, ai șansa să practici sporturi nautice extrem de populare, dar nu uita să îți iei echipamentul special de la Boarders și să faci o programare în prealabil.

Dacă te îngrijorează aglomerația, caută plajele sălbatice, bine ascunse de ochii lumii. Deși aici nu vei găsi restaurante selecte și nu vei avea la dispoziție șezlonguri confortabile, momentele petrecute într-un astfel de loc retras, unde poți admira în voie frumusețea naturii, îți vor da o stare de bine, iar deconectarea de la agitația specifică litoralului îți va permite să te odihnești cu adevărat.

  • La munte

Având în vedere că prognoza meteo arată că urmează temperaturi caniculare în majoritatea orașelor, scapă de disconfortul termic evadând într-o zonă montană, unde să respiri aer proaspăt și să te bucuri de peisajul impresionant.

Dacă ai o familie numeroasă sau o gașcă mare de prieteni, poți închiria o cabană numai pentru voi, unde să nu fiți deranjați de alți călători, reușind astfel să respectați și regulile de distanțare socială prin evitarea locurilor aglomerate.

  •  Vizitează un oraș

Dacă destinațiile precum marea sau muntele ți se par banale și vrei să explorezi ceva nou, alege un oraș pe care nu l-ai mai văzut până acum. Locurile precum Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Iași ori Timișoara nu duc lipsă de obiective turistice, așa că, dacă nu le-ai vizitat până în prezent, nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți un city break de neuitat.

În ceea ce privește cazarea, poți alege un hotel ori o pensiune care să îți asigure toate condițiile sau poți încerca experiența inedită de a închiria o cameră în casa unui localnic, pentru a descoperi tradițiile și modul de trai autentic al acelei comunități.

Așadar, nu ai niciun motiv să stai acasă, deoarece poți petrece momente superbe și pline de relaxare, chiar dacă ai la dispoziție doar un weekend. Orice destinație ai alege, timpul de calitate petrecut cu cei dragi în natură sau vizitând un oraș nou te va ajuta să îți încarci bateriile pentru o nouă săptămână plină!

×
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close