Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Adevărul despre struguri pe care nimeni nu îl spune

Adevărul despre struguri pe care nimeni nu îl spune

Adevărul despre struguri pe care nimeni nu îl spune
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    24 Aug 2017   •   17:23

Niciun nutriţionist nu ne interzice să mâncăm fructe, însă trebuie să o facem cu măsură. Dr. Mihaela Bilic ne atrage atenţia că strugurii se află pe primul loc în topul fructelor care îngraşă, aşa că dacă nu ai nevoie de câteva kilograme în plus, consumă maximum 300 de grame.

“Trebuie să consumăm fructele de sezon, pentru că numai toamna avem struguri, prune etc. Este mai important să le mâncăm cu măsură decât să le învinovăţim pentru kilogramele în plus. Este clar însă, într-un top al fructelor care îngraşă cel mai tare că strugurii sunt pe primul loc”, spune Mihaela Bilic, potrivit realitatea.net.

“Perele au fost într-un mod nedrept acuzate că îngraşă. Chiar dacă pară are o cantitate mare de fructoza, are şi nişte proprietăţi speciale: zahărul din pară se absoarbe foarte lent, are o capacitate foarte ridicată de a satisface gustul de dulce. Din acest motiv, este chiar recomandată persoanelor care au diabet sau celor care ţin cură de slăbire, tocmai pentru că satisface gustul de dulce foarte eficient”, spune Mihaela Bilic.

×
Subiecte în articol: struguri mihaela bilic
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close