Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ai probleme cu inima? Spitalul Monza lansează două pachete promoţionale pentru nevoile tale!

Ai probleme cu inima? Spitalul Monza lansează două pachete promoţionale pentru nevoile tale!

Ai probleme cu inima? Spitalul Monza lansează două pachete promoţionale pentru nevoile tale!
09 Ian 2014   •   15:51
Spitalul Monza, cel mai modern spital privat specializat în cardiologie şi chirurgie cardiovasculară pentru adulți și copii din România, vine cu 2 pachete promoţionale în întâmpinarea pacienţilor cu boli de inimă. 

Incepând cu data de 13 ianuarie 2014, cei care suferă de insuficienţă cardiacă, hipertensiune arterială, tulburări de ritm, ischemie coronariană ş.a. pot beneficia de un pachet de 24 de ore de spitalizare continuă (1 zi şi 1 noapte). Acesta conţine un diagnostic (consultaţie), evaluare, monitorizare, investigaţii radiologice şi cardiologice de specialitate, pachet analize în funcţie de specificul bolii şi medicaţie necesară pe durata spitalizarii cu o coplată de doar 200 lei.

În plus, Spitalul Monza oferă pachetul de CORONAROGRAFIE la o coplată de numai 600 lei.


Coronarografia sau angiografia coronariană, este cea mai bună tehnică de diagnosticare a afecţiunii coronariene (gold standard). "Ceea ce trebuie să reţinem este că aceasta metodă nu reprezintă un tratament, dar indică medicilor care este metoda optimă pentru tratarea bolii coronariene a pacientului, fiind de altfel o investigaţie esenţială în explorarea acesteia, prin vizualizarea directă a arterelor coronare, responsabile de angină sau infarct".

Acte necesare: 
- bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist.
- programare prealabilă.






×
Subiecte în articol: Luna inimii la Antena3
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close