Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Astăzi este Ziua Mondială a Inimii. Antena 3 este alături de tine

Astăzi este Ziua Mondială a Inimii. Antena 3 este alături de tine

Astăzi este Ziua Mondială a Inimii. Antena 3 este alături de tine
Sursa foto: Foto: en.m.wikipedia.org
29 Sep 2013   •   10:52
Astăzi se sărbătoreşte Ziua Mondială a Inimii, eveniment prin care oamenii sunt îndemnaţi să  adopte un stil de viaţă sănătos. În fiecare an, peste 17 milioane de oameni mor din cauza bolilor cardiovasculare, iar numărul este în continuă creştere. Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, în Capitală au loc o serie de evenimente sportive unde sunt invitaţi toţi bucureştenii.
 
În fiecare an, peste 17 milioane de oameni mor, din cauza bolilor cardiovasculare, iar numărul este în continuă creştere. Până în 2030, dacă nu se vor adopta măsuri imediate, se aşteaptă ca 23 de milioane de oameni să moară an de an, din cauza afecţiunilor cardiovasculare. 
 
Antena 3 se alătură acţiunilor desfăşurate de Ziua Mondială a inimii, pentru a trage un semnal de alarmă asupra numărului mare de oameni cu probleme cardiace şi asupra sistemului medical românesc. Astăzi, toţi prezentatorii Antena 3 vor fi îmbrăcaţi în roşu, în semn de solidaritate cu cei suferinzi. Conform statisticilor, România se situează  pe primele locuri în Europa la capitolul deceselor cauzate de boli cardiovasculare.
 
La Antena 3 este luna inimii. Spitalul Monza este alături de inima ta.
 

×
Subiecte în articol: Antena 3 Luna inimii la Antena3
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close