Antena 3 Life Viață sănătoasă Desertul de post din supermarket care poate creşte riscul de infarct. O să mai mănânci?

Desertul de post din supermarket care poate creşte riscul de infarct. O să mai mănânci?

de S.T.    |    26 Noi 2018   •   13:00
Desertul de post din supermarket care poate creşte riscul de infarct. O să mai mănânci?
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Alimentele de post nu sunt întotdeauna cele mai sănătoase.

De exemplu, napolitanele, un desert preferat de români, favorizează acumularea kilogramelor și depunerea grăsimilor pe vasele de sânge.

În plus, napolitanele conțin și numeroase E-uri periculoase.

Grăsimile hidrogenate sunt vinovate de creşterea colesterolului „rău”, cel care este principalul responsabil de instalarea bolilor cardiovasculare.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close