Dieta raw vegan, o alternativă la mâncarea grasă şi grea

de S.T.    |    28 Dec 2014   •   13:25
În această perioadă există şi o alternativă la mâncarea grasă şi grea, specifică meniului de sărbători. Este vorba despre dieta raw vegan, cu preparate naturale, gătite la o temperatură de cel mult 40 de grade celsius. Dieta se îmbină perfect cu un stil de viaţă sănătos, fără a renunţa la gustoasele sărmăluţe sau la cozonacul tradiţional.

Dieta raw vegan înseamnă mâncare nepraparată termic şi fără origini animale. Mâncărurile sunt sănătoase şi bogate în vitamine şi minerale.

O astfel de dietă îmbunătăţeşte digestia, tonifică pielea şi întăreşte imunitatea.

Ingredientele folosite la prepararea mâncărurilor raw vegan se pot cumpăra de la orice supermarket, iar pentru cei care vor să guste astfel de preparate există deja mai multe restaurante care au exclusiv meniu raw vegan.

Parteneri
x close