Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă În spital, ca în ghetou. Secţia de Oftalmologie a Spitalului din Ploieşti arată ca după război

În spital, ca în ghetou. Secţia de Oftalmologie a Spitalului din Ploieşti arată ca după război

În spital, ca în ghetou. Secţia de Oftalmologie a Spitalului din Ploieşti arată ca după război
Sursa foto: Foto: sjup.ro
de M.Z.    |    02 Dec 2013   •   09:59

Secţia de Oftalmologie de la Spitalul din Ploieşti arată ca după război, după ce firma lui Răzvan Alexe a abandonat lucrările după doar două luni. 


Societatea care trebuia să se ocupe de reabilitare este o firmă de publicitate şi are un singur angajat. 

Bolnavii sunt trimişi acum într-o altă clădire improvizată şi se plâng în continuare că sunt puşi să îşi cumpere singuri toate medicamentele.

Firma S&S Wizard Advertising, deţinută de Răzvan Alexe, s-a apucat de reabilitarea secţiei de Oftalmologie în luna august. După două luni, a lăsat totul baltă şi a plecat.
 
Potrivit managerului spitalului, firma nu a încasat niciun ban pentru lucrările efectuate la secţia de Oftalmologie.
 
"Societatea nu a facturat către Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti niciun ban, nici măcar sume în virtutea lucrărilor pe care le executase până la momentul renunţării la contract. Cu alte cuvinte, din conturile unităţii noastre nu a plecat niciun leu către această societate", a declarat managerul Spitalului Judeţean Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, potrivit Mediafax.
 
În timp ce Consiliul Judeţean aruncă bani pe lucrări care nu se efectuează, în spital nu se găsesc nici măcar bani pentru medicamentele pacienţilor.
 
Firma lui Răzvan Alexe este implicată într-un dosar de evaziune fiscală de 35 de milioane de euro. Neregulile de la Spitalul Judeţean din Ploieşti au ieşit la lumină după ce chirurgul Dan Oprea s-a hotărât să vorbească despre lipsa condiţiilor de acolo.

Chirurgul Dan Oprea, doctorul care a avut curajul să dezvăluie realitatea înfiorătoare de la Spitalul Judetean din Ploieşti, a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 ce se întâmplă în spitalul groazei. 
 
Citiţi şi Afaceri DUBIOASE la "SPITALUL GROAZEI" din Ploieşti

Banii spitalului GROAZEI din Ploieşti, în conturile familiei Cosma

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close