Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Managerul spitalului din Ploieşti dă vina pe şefii de secţii pentru neajunsurile din unitatea medicala

Managerul spitalului din Ploieşti dă vina pe şefii de secţii pentru neajunsurile din unitatea medicala

Managerul spitalului din Ploieşti dă vina pe şefii de secţii pentru neajunsurile din unitatea medicala
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    02 Dec 2013   •   13:04

Managerul spitalului din Ploieşti dă vina pe şefii de secţii pentru neajunsurile din spital. Adrian Strâmbeanu spune că spitalul nu dispune de medicamente şi materiale, pentru că fiecare secţie trebuie să trimită referate cu necesarul de stoc, iar materialele sunt apoi cumpărate şi trimise pe secţiile respective.

Şeful unităţii medicale recunoaşte că sunt probleme cu stocurile, asta după ce zilele trecute transmitea printr-un comunicat de presă că spitalul dispune de toată aparatura şi materialele necesare.

''Secţiile trimit necesarul, iar medicamentele şi materialele sanitare sunt cumpărate şi trimise pe secţiile respective. Acesta este circuitul. (..) Recunosc că Spitalul Judeţean nu este unitatea perfectă, desigur că avem neajunsuri, însă în nici un caz nu se poate numi sau '', se arată într-un comunicat al managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Strâmbeanu spune că sunt probleme şi în ceea ce priveşte condiţiile de cazare a pacienţilor. 

Managerul spitalului nu precizează, în schimb, nimic despre acuzaţiile de malpraxis ale rudelor pacienţilor care au decedat.

"Este adevărat că întâmpinăm probleme în ceea ce priveşte condiţiile de cazare, spitalul făcând eforturi pentru a rezolva aceste lucruri în paralel cu asigurarea priorităţilor de maximă urgenţă, acestea fiind medicamentele şi materialele sanitare.(..) Oamenii trebuie să ştie că Spitalul Judeţean de Urgenţă achiziţionează în permanenţă bisturie noi, stocul fiind mereu peste numărul intervenţiilor chirurgicale'', se mai arată în comunicatul de presă.

Chirurgul Dan Oprea, doctorul care a avut curajul să dezvăluie realitatea înfiorătoare de la Spitalul Judetean din Ploieşti, a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 ce se întâmplă în spitalul groazei. 
 
Citiţi şi Afaceri DUBIOASE la "SPITALUL GROAZEI" din Ploieşti

Banii spitalului GROAZEI din Ploieşti, în conturile familiei Cosma

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close