Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Moduri inedite de a te menţine activ, fără cofeină! VIDEO

Moduri inedite de a te menţine activ, fără cofeină! VIDEO

Moduri inedite de a te menţine activ, fără cofeină! VIDEO
Sursa foto: Foto: Lyla.ro
28 Aug 2015   •   12:41

Multe persoane nu se rezuma la cafeaua de dimineata pentru a intra in prima si a se mentine activi pe parcursul zilei, simtind nevoia sa bea si a doua, si a treia cafea pentru a ramane cu adevarat treji.

In timp ce consumul moderat de cofeina este benefic organismului, a bea cafea la ora 16.00 dupa-masa nu este deloc sanatos! In urma unei cercetari stiintifice, specialistii de la American Chemical Society au ajuns la concluzia ca nu avem mereu nevoie de cafea pentru a ne mentine activi si in a doua parte a zilei! Ba dimpotriva, existand alte metode inedite de a ne mentine treji fara a apela la un strop de cofeina!

Potrivit studiului ale carui concluzii au fost publicate in revista de specialitate “Computers in Human Behavior”, un mod eficient de a-ti creste nivelul de energie pe parcursul zilei, in momente de declin, este sa te uit la videoclipuri amuzante, spre exemplu, sau sa fredonezi o melodie sau chiar sa faci cativa pasi de dans. Oamenii de stiinta de la American Chemical Society sustin ca, spre exemplu, clipurile amuzante cu pisici – care au invadat internetul – sunt foarte eficiente in a relaxa organismul, a-l energiza si a binedispune persoana care se uita la ele.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: cofeina
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close