Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Sfatul unei adolescente pentru toate femeile: Nu faceți ca mine. Era să rămân oarbă

Sfatul unei adolescente pentru toate femeile: Nu faceți ca mine. Era să rămân oarbă

Sfatul unei adolescente pentru toate femeile: Nu faceți ca mine. Era să rămân oarbă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    17 Feb 2017   •   12:49

O adolescentă din Australia era cât pe ce să rămână fără vedere, după ce a încercat să își vopsească singură sprâncenele acasă. Tylah Durie, de 16 ani, a fost spitalizată după ce a avut o reacție alergică severă pe toată față, potrivit Unica.ro.

Tânăra a spus că a avut dureri de neimaginat, după ce corpul ei a reacționat la ingredientul para-fenilendiamina (PPD) din vopseaua de păr. Tylah Durie a postat pe Facebook câteva poze de după reacția alergică descriind experiența ca fiind terifiantă, mai ales după ce medicii i-au spus că putea să-și piardă vederea.

”Mi-au curs lacrimi și puroi din ochi, disconfortul a fost imens și am suferit mult. Am avut arsuri chimice pe ambele sprâncene și am avut ochii atât de umflați că nu i-am putut deschide”, a spus tânăra.

Acum, ea îi sfătuiește pe toți cei care își doresc o vopsire acasă să testeze preparatul pe o porțiune mică de piele, așa cum scrie pe cutie înainte să-l aplice pe o suprafață mai mare. “Eu am făcut o greșeală și acum încerc să-i protejez pe ceilalți.”

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close