×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

STUDIU Ce alimente nocive consumăm la masa de Paşte

de S.T.   •   26 Apr 2019   •   16:35
STUDIU Ce alimente nocive consumăm la masa de Paşte  534
Foto: pixabay.com

Un studiu InfoCons arată că masa de Paşte şi 1 Mai, deşi este gustoasă, poate ajunge chiar şi la 262 E-uri, 55 grame de sare şi 50 grame de zahăr, valori nocive pentru organismul nostru.

InfoCons, o organizaţie de protecţia consumatorilor susţine că masa de Paşti şi de 1 Mai poate ajunge chiar şi la 262 E-uri, în condiţiile în care E-urile (aditivii alimentari) sunt extrem de nocive pentru sănătate, ele regâsindu-se în aproape toate alimentele pe care le consumăm zilnic, conform organizaţiei citate.

Preparatele din carne şi brânzeturile, la care se adaugă consumul de diverse sosuri (ketchup, muştar) şi pâine, iar apoi desertul, deşi sunt gustoase au sare, zahăr şi aditivi alimentari din belşug.

Sursa: adevarul.ro

credite ipotecare VreauCredit.ro

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati